През нощта ще преобладава облачно време, почти без валежи. След временното

...
През нощта ще преобладава облачно време, почти без валежи. След временното
Коментари Харесай

Облаци отново идват от запад

През нощта ще доминира облачно време, почти без превалявания. След краткотрайното изясняване над западните региони, в края на нощта облачността там още веднъж ще се усили. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток.

Това оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

Минималните температури ще бъдат сред минус 1° и 4°, в София - към 0°. Преди обяд облачността ще бъде забележителна, само че ще е съвсем без превалявания. След обяд облачността над Северна и Източна България ще стартира да понижава. Вятърът ще бъде слаб от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 8° и 13°, в София - към 10°.

Над планините ще бъде най-вече облачно и тук-там ще има слаби валежи от сняг. Ще духа слаб запад-югозападен вятър, по високите елементи на Рила и Пирин сдържан от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 4°, на 2000 метра - към минус 1°.

По Черноморието преди обяд ще има ниска облачност или мъгли. В следобедните часове ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър, най-вече от изток-югоизток. Максималните температури ще са 8°-9°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР